2010: Fortællerbrønden

Lagt i graven?Der var optimisme i luften den 8. september 2010, da en lille trofast skare havde valgt at trodse den stive blæst og møde op på Flakhaven i Odense til en Eventyrtime. De fremmødte blev orienteret om hvad der sker med Fortællerbrønden. Der blev budt på eventyrfortælling og anden underholdning.

Men 10 dage senere fik optimismen et knæk, da bevillingen til skulpturen blev strøget i budgetforliget for 2011. Hermed ser det ud til at Fortællerbrønden er lagt i graven.

Projektet havde ligget i bero et par år, bl.a. fordi Odense Kommune ikke kunne anvise en plads til skulpturen. Men nu havde Jens Galschiøt omdefineret projektet, så skulpturen fleksibelt kunne indpasses forskellige steder i byrummet. Han håbede at de sidste forhindringer snart ville blive ryddet af vejen, så han kunne komme i gang med at skabe Fortællerbrønden. Men i stedet er det hele endt i en stor skuffelse for kunstneren og de mange af byens borgere som har engageret sig i projektet og glædet sig til at se det fuldført.

Endnu en gang kan vi bruge udtrykket: "Der gik Odense i det".

home news gallery
galschiot
debate
forums
sculptures school contact sitemap

2010: Fortællerbrønden -> browsing | show all documents

?categoryID=386

Level Up

Next

2012 (startet 2003): Fortællerbrønden 2011: Hans Christian Andersen funeral in Odense harbour to the Various version of this document  
Additional Information:
Themes: Hans Christian Andersen
Sculptures: Storytellers Fountain
Type: Overview