Søndag den 28.10.2012 kl. 15 og 17:

Fjeren og Rosen


Billetter à 110/60 kr. købes på fynsbilletten.dk
Yderligere oplysninger:
Arrangør Christian Tast 2320 2117
Interview: Josefine Ottesen 6221 2011/ 3033 5427


Der er mulighed for en dejlig familieoplevelse, når forfatteren Josefine Ottesen sammen med ”Jan Schønemanns Kvartet” opfører koncertfortællingen "Eventyret om Fjeren og Rosen".

Josefines bog, der er forlæg for eftermiddagens arrangement, har opnået klassikerstatus i de 26 år, der er gået, siden den udkom første gang i 1986. I 1987 blev den tildelt Kulturministeriets Børnebogspris, og bogen har siden dannet udgangspunkt for både radiofortælling og dramatisering.

I koncertfortællingen ”Eventyret om Fjeren og Rosen” samles trådene, når Josefine genfortæller historien akkompagneret af Jan Schønemanns og Christian Søgårds fine og fabulerende musikalske arrangementer. Kvartetten består udover Jan Schønemann på guitar og Christian Søgård, keyboard og harmonika, af Agnar Ellebye, bas, og Esben Hansen, slagtøj, og de forstår i en sjælden grad at spille op til forfatterens eventyrlige fortælling. Der venter en skøn fællesoplevelse for alle fra 6 år og op.

Arrangementet varer ca. 1 time og der vil blive mulighed for at købe nogle af Josefines bøger og få dem signeret i forbindelse med koncertffortællingen.

Der kan købes kage og friskpresset æblejuice. Følg os på Facebook: Eventyrfortællingen om Fjeren og Rosen

home news gallery
galschiot
debate
forums
sculptures school contact sitemap

Fjeren og Rosen -> browsing | show all documents

?categoryID=427

Previous

Level Up

Next

2012: Rey Morales og Søren Lilliendal Hansen - 8.-25. juni to the Danish version of this document   Events and Exhibitions 2013: Psykologiske barrierer for bæredygtig omstilling to the Danish version of this document  
Additional Information:
Type: Overview
Dates: 28th October 2012
Locations: Gallery Galschiot, Odense, Denmark